• Snelle service
  • Beste kwaliteit
  • Vakkundig personeel
Menu

Je kunt eenvoudig een afspraak maken bij Versteeg Bandenservice door gebruik te maken van ons contactformulier op de website. Daarnaast kun je ons ook telefonisch bereiken. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen en een geschikte afspraak in te plannen die past bij jouw schema en behoeften. We streven ernaar om je zo snel mogelijk van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat je voertuig weer veilig de weg op kan.

Onze reparatiegarantie biedt gemoedsrust bij de aankoop van nieuwe banden. Voor alle details en voorwaarden van onze reparatiegarantie verwijzen we je graag naar onze algemene voorwaarden.

Bij Versteeg Bandenservice gelden duidelijke garantievoorwaarden voor al onze producten:

  • Voor al onze producten geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat elk product moet voldoen aan wat de consument er redelijkerwijs van mag verwachten.
  • Sommige producten kunnen ook een fabrieksgarantie hebben. Deze fabrieksgarantie staat los van de wettelijke garantie en biedt aanvullende bescherming.

Ja, alle prijzen die je op onze website ziet, zijn inclusief btw. We vinden het belangrijk om transparant en duidelijk te zijn, zodat je precies weet wat je kunt verwachten zonder verborgen kosten.

Bij Versteeg Bandenservice nemen we onze verantwoordelijkheid serieus als het gaat om de aanvaardingsplicht. Alle gebruikte banden van personen- en bestelwagens worden kosteloos door ons ingenomen, mits wij hetzelfde aantal nieuwe exemplaren kunnen leveren. Heb je nog vragen over onze aanvaardingsplicht? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om je te helpen!

We hechten veel waarde aan uw feedback en willen graag eventuele problemen oplossen. Als u een klacht heeft over een van onze producten of diensten, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens of het contactformulier op deze pagina.

Na ontvangst van uw klacht, streven wij ernaar om binnen 5 werkdagen contact met u op te nemen.

Kan ik je helpen?

Bianca helpt je graag!
Neem gerust contact op.
Versteeg Bandenservice Industriekade 13, 2181 AJ Hillegom 0252 - 519 680 info@versteegbandenservice.nl
Wij zijn vandaag geopend
08:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Maandag
08:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Dinsdag
08:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Woensdag
08:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Donderdag
08:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Vrijdag
08:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Of vul ons contactformulier in

Wil je een vraag stellen via ons contactformulier? Dat kan! Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Onze bandenmerken

Van A-merk tot huismerk banden, wij kunnen het allemaal leveren.
Versteeg Bandenservice Versteeg Bandenservice €€ 0252 - 519 680
10 10 41

Wij worden beoordeeld met een 10!

41 personen hebben ons beoordeeld! Bekijk meer beoordelingen
Versteeg Bandenservice Versteeg Bandenservice €€ 0252 - 519 680

Klant vriendelijk

10.00 10
Denkt mee met de klant.

Maak deel uit van ons groeiende team

Wil jij werken in een dynamische omgeving waar kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan? Solliciteer vandaag nog bij Versteeg Bandenservice.

Gespecialiseerd in eigenlijk alles wat maar rolt

Bij Versteeg Bandenservice kun je terecht voor een breed assortiment banden en velgen van alle bekende merken. Of je nu op zoek bent naar zomer-, winter- of all-season banden, wij hebben altijd een passende oplossing voor uw auto. Daarnaast bieden wij ook velgen in verschillende maten en designs, zodat jij jouw auto naar wens kunt personaliseren.

Bij ons staat persoonlijke aandacht vooraan. Onze ervaren medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je altijd eerlijk en deskundig advies. Daarnaast beschikken wij over moderne apparatuur en is onze werkplaats uitgerust met de nieuwste technieken, zodat wij jouw banden snel en vakkundig kunnen monteren.

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige banden en velgen, en wil je verzekerd zijn van een uitstekende service? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Versteeg Bandenservice. Wij staan graag voor je klaar!

Versteeg Bandenservice Industriekade 13, 2181 AJ Hillegom 0252 - 519 680 info@versteegbandenservice.nl

Volg ons op social media