• Snelle service
  • Beste kwaliteit
  • Vakkundig personeel
Menu

Moderne truck werkplaats

Versteeg bandenservice heeft een Moderne truck werkplaats. Er wordt gewerkt met de CORGHI MONSTER AG TT, het grootste de/monteerapparaat wat er momenteel leverbaar is. Ook balanceren bestaat tot de mogelijkheid voor zowel Staal als lichtmetalen truck velgen. En uiteraard een ruime keuze aan banden.

24/7 service

Versteeg bandenservice beschikt over een Scania Torpedo met volledig automatische werkplaats en een Mercedes Sprinter Fast Response voertuig.

Onze monteurs hebben allen het Certificaat Veilig werken langs de weg en VCA. Zodat zij u klant ook langs de wegen van nederland van dienst kunnen zijn. Dit doen zij 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Deze service is uitsluitend voor bestaande klanten beschikbaar. Of een pechservice melding via u eigen bandenservice.

Banden vernieuwing

Het vernieuwen van truckbanden levert transportondernemers geld op. De kilometerkostprijs per band kan door hoogwaardige vernieuwing flink omlaag. Bij vernieuwing kan het zinvol zijn om voor een ander profiel te kiezen dan er oorspronkelijk op de band zat. Zo is het soms mogelijk om de rolweerstand te verminderen, waardoor aanzienlijke brandstofbesparingen haalbaar zijn.

Vernieuwing kan op verschillende manieren, Koudvernieuwen, is eigenlijk een misleidende term, want er komt wel degelijk warmte aan te pas, zij het minder en over een kortere tijdsduur dan bij warmvernieuwen. Bij deze methode wordt het oude loopvlak afgefreesd en komt er een op maat gesneden, en voorgevulcaniseerd nieuw loopvlak op de band.

Warmvernieuwen, de werkwijze vanaf het innemen van de karkassen tot en met het aanbrengen van de hechtlaag, komt bij warmvernieuwen sterk overeen met die bij koudvernieuwen. Bij de methode is het echter ook mogelijk om de zijwanden te vernieuwen, waardoor de band na het proces niet alleen rijdt zoals een nieuwe, maar ook zo oogt. Prijzen voor koud en warmvernieuwing zijn afhankelijk van de bandenmaat.

Josam laser am uitlijn systeem

Uitlijnsysteem voor Truck, Oplegger, Touringcar, Pickup’s en Limo’s. Met ons JOSAM laser AM uitlijn systeem kan worden gecontroleerd of de uitlijning van de as- en wielhoeken afwijkt en indien nodig kan het probleem direct worden verholpen. Ook kan worden beoordeeld of alle wielen in dezelfde richting en parallel aan de middellijn van het chassis rollen. Daarna worden deze afgesteld.

Kan ik je helpen?

Bianca helpt je graag!
Neem gerust contact op.
Versteeg Bandenservice Industriekade 13, 2181 AJ Hillegom 0252 - 519 680 info@versteegbandenservice.nl
Wij zijn vandaag geopend
08:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Maandag
08:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Dinsdag
08:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Woensdag
08:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Donderdag
08:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Vrijdag
08:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Of vul ons contactformulier in

Wil je een vraag stellen via ons contactformulier? Dat kan! Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Onze bandenmerken

Van A-merk tot huismerk banden, wij kunnen het allemaal leveren.
Versteeg Bandenservice Versteeg Bandenservice €€ 0252 - 519 680
10 10 33

Wij worden beoordeeld met een 10!

33 personen hebben ons beoordeeld! Bekijk meer beoordelingen
Versteeg Bandenservice Versteeg Bandenservice €€ 0252 - 519 680

Monteurs die hun vak erg serieus nemen

10.00 10
Goed advies bij banden keuze Attent en vriendelijk

Maak deel uit van ons groeiende team

Wil jij werken in een dynamische omgeving waar kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan? Solliciteer vandaag nog bij Versteeg Bandenservice.

Gespecialiseerd in eigenlijk alles wat maar rolt

Bij Versteeg Bandenservice kun je terecht voor een breed assortiment banden en velgen van alle bekende merken. Of je nu op zoek bent naar zomer-, winter- of all-season banden, wij hebben altijd een passende oplossing voor uw auto. Daarnaast bieden wij ook velgen in verschillende maten en designs, zodat jij jouw auto naar wens kunt personaliseren.

Bij ons staat persoonlijke aandacht vooraan. Onze ervaren medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je altijd eerlijk en deskundig advies. Daarnaast beschikken wij over moderne apparatuur en is onze werkplaats uitgerust met de nieuwste technieken, zodat wij jouw banden snel en vakkundig kunnen monteren.

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige banden en velgen, en wil je verzekerd zijn van een uitstekende service? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Versteeg Bandenservice. Wij staan graag voor je klaar!

Versteeg Bandenservice Industriekade 13, 2181 AJ Hillegom 0252 - 519 680 info@versteegbandenservice.nl

Volg ons op social media