• Snelle service
 • Beste kwaliteit
 • Vakkundig personeel
Menu

Welkom bij ons Bandenhotel: De beste plek voor uw bandenopslag!

Bent u op zoek naar een veilige en professionele oplossing voor het opslaan van uw banden? Zoek niet verder! Ons Bandenhotel biedt de perfecte oplossing voor al uw bandenopslag behoeften.

Waarom kiezen voor ons Bandenhotel?

 1. Veiligheid voorop: Uw banden worden opgeslagen in een veilige en beveiligde omgeving. We begrijpen hoe belangrijk uw banden voor u zijn en daarom nemen we de veiligheid van uw eigendommen uiterst serieus.
 2. Gecontroleerde omstandigheden: Onze opslagruimte is speciaal ontworpen om optimale omstandigheden te bieden voor uw banden. Dit betekent dat ze beschermd worden tegen schommelingen in temperatuur en vochtigheid, waardoor hun levensduur wordt verlengd.
 3. Gemak en toegankelijkheid: Uw banden zijn beschikbaar wanneer u ze nodig heeft. Met ons geavanceerde systeem kunt u eenvoudig een afspraak maken om uw banden op te halen of te laten bezorgen.
 4. Deskundige zorg: Ons team van professionals behandelt uw banden met de grootste zorg. Van inspectie tot opslag, we zorgen ervoor dat uw banden in topconditie blijven.
 5. Ruimtebesparing: Geen gedoe meer met het sjouwen en opslaan van zware banden. Ons Bandenhotel biedt de perfecte ruimtebesparende oplossing voor uw garage of opslagruimte.

Hoe werkt het?

 1. Afspraak maken: Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor het brengen van uw banden naar ons Bandenhotel.
 2. Professionele inspectie: Ons team inspecteert uw banden zorgvuldig op eventuele schade of slijtage voordat ze worden opgeslagen.
 3. Veilige opslag: Uw banden worden opgeslagen in onze gecontroleerde omgeving, beschermd tegen omgevingsinvloeden.
 4. Flexibele terugkeer: Wanneer u uw banden nodig heeft, maakt u eenvoudig een afspraak voor terugkeer. U kunt er ook voor kiezen om ze te laten bezorgen.

Kies voor gemak, kies voor ons Bandenhotel!

Laat de zorgen over het opslaan van uw banden achterwege en kies voor de professionele en veilige opslagoplossing van Ons Bandenhotel. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw banden in optimale staat te houden!

Kan ik je helpen?

Bianca helpt je graag!
Neem gerust contact op.
Versteeg Bandenservice Industriekade 13, 2181 AJ Hillegom 0252 - 519 680 info@versteegbandenservice.nl
Wij zijn vandaag geopend
08:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Maandag
08:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Dinsdag
08:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Woensdag
08:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Donderdag
08:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Vrijdag
08:00 - 12:00 uur
13:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Of vul ons contactformulier in

Wil je een vraag stellen via ons contactformulier? Dat kan! Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Onze bandenmerken

Van A-merk tot huismerk banden, wij kunnen het allemaal leveren.
Versteeg Bandenservice Versteeg Bandenservice €€ 0252 - 519 680
10 10 33

Wij worden beoordeeld met een 10!

33 personen hebben ons beoordeeld! Bekijk meer beoordelingen
Versteeg Bandenservice Versteeg Bandenservice €€ 0252 - 519 680

Monteurs die hun vak erg serieus nemen

10.00 10
Goed advies bij banden keuze Attent en vriendelijk

Maak deel uit van ons groeiende team

Wil jij werken in een dynamische omgeving waar kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan? Solliciteer vandaag nog bij Versteeg Bandenservice.

Gespecialiseerd in eigenlijk alles wat maar rolt

Bij Versteeg Bandenservice kun je terecht voor een breed assortiment banden en velgen van alle bekende merken. Of je nu op zoek bent naar zomer-, winter- of all-season banden, wij hebben altijd een passende oplossing voor uw auto. Daarnaast bieden wij ook velgen in verschillende maten en designs, zodat jij jouw auto naar wens kunt personaliseren.

Bij ons staat persoonlijke aandacht vooraan. Onze ervaren medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je altijd eerlijk en deskundig advies. Daarnaast beschikken wij over moderne apparatuur en is onze werkplaats uitgerust met de nieuwste technieken, zodat wij jouw banden snel en vakkundig kunnen monteren.

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige banden en velgen, en wil je verzekerd zijn van een uitstekende service? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Versteeg Bandenservice. Wij staan graag voor je klaar!

Versteeg Bandenservice Industriekade 13, 2181 AJ Hillegom 0252 - 519 680 info@versteegbandenservice.nl

Volg ons op social media